zondag 7 juli 2013

De grote dag...Het prinsessenfeest!

Al uren van te voren stuiterde onze kleine meid door het huis omdat haar feestje bijna ging beginnen. En toen was daar eindelijk het moment... Een voor een kwamen de prinsesjes binnen. Eerst gingen we heerlijke prinsessen cakejes eten (gewoon van de supermarkt, want na een paar kinderfeestjes leer je wel, dat je echt niks hoeft te bakken) Ik had de cakejes versierd met een prinsesje, glazuur en hartjes. Ik had een ton met limonade klaarstaan (met een handig kraantje, HEMA)  zodat ze zelf drinken konden tappen (geen succes met 5 jarigen hihi)

Na het eten kwamen de kadootjes! Eerst moest er natuurlijk gezongen worden voor de jarige jet.
We hebben hierna nageltjes gelakt (met hulp van oma), make up opgedaan, kikker gekust (ipv ezeltje prik) kettinkjes geregen en recht leren lopen met een boek op het hoofd.

Voor de lunch had ik minipannekoekjes, poffertjes, fruitspiesjes en jamsandwiches in de vorm van een hartje (oke..beetje too much, maar ik wilde dat gewoon een keer gedaan hebben haha)

Na de lunch gingen de meiden nog blikgooien, giftige appel happen, schat gooien (emmer water met borrelglaasje op de bodem en daar een muntje in gooien) doosjes versieren en natuurlijk discodansen!

pfff.... nu ligt het dametje voldaan te zingen in bed en hopelijk slaapt ze snel ;)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten