woensdag 15 augustus 2012

Pasta!

En wat doe je als je kids lekker uit logeren zijn bij opa en oma? Lekker zelf pasta maken met je lief!
Heerlijk spaghetti met pittige tomatensaus, rucola en mozarella (en natuurlijk een glaasje/ fles prosecco...)2 opmerkingen:

  1. Hey Tante Bet, mercie voor je reactie.Ja vind het best wel spannend op een marktje staan. Die prijzen vind ik zelf ook heel moeilijk de meeste dingen die ik in mijn kraampje heb staan varieren tussen de 2 en de 15 euro en de grotere poppen 30 tot 45 euro, ik heb er geen idee van of dit veel of weinig is of juist goed, maar zo gehaakt daar steekt toch best wel veel tijd in, terwijl iets naaien veel rapper gaat. Ik heb me een beetje gebaseerd op welk materiaal er allemaal bijzit en dan ietsje erbij, ne euro of 2... nee van handwerk word je niet rijk :) Maar ik vind het gewoon leuk, hoe doe jij dat? Veel groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, omdat ik ook een webwinkel heb moet ik er ook nog BTW bij rekenen, maar ik kijk inderdaad ook naar het materiaal en hoeveel tijd er in zit. Wat dat betreft is het makkelijker om spullen in te kopen omdat je dan meestal een vaste verkoopprijs hebt. Ik moet wel zeggen dat het ook aan het publiek van de markten ligt. De ene keer vinden ze je te duur en de andere keer niet... Ik heb ook wel eens meegemaakt dat iemand met gehaakte spulletjes stond en ze praktisch gratis weggaf...Werkt ook lekker demotiverend.... Maar het is inderdaad gewoon ook leuk om te doen. En in dure winkels betalen ze het er toch ook voor =) Die poppen die je hebt gehaakt zijn echt super leuk. groetjes!

      Verwijderen